ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

واکنش به سکوت در قبال گردن زدن 81 نفر در عربستان

واکنش به سکوت در قبال گردن زدن 81 نفر در عربستان سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به گردن زدن 81 نفر در عربستان گفت: سعودی‌ها خیلی از عوامل حاکم بر مجامع حقوق بشری را به راحتی می‌خرند و سران کشورهای غربی نیز از این قاعده مستثنا نیستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر محمود عباس‌زاده مشکینی نماینده مردم مشکین‌شهر در مجلس شورای اسلامی، در واکنش به گردن زدن 81 نفر از فعالان سیاسی در عربستان سعودی طی یک روز، اظهار داشت: اتفاقی که در عربستان افتاد، برخلاف بدیهیات حقوق بشر است و قبل از اینکه نمایشگر وضعیت سیاسی داخلی در رژیم آل سعود باشد، نمایانگر فاجعه در مناسبات حاکم بر جهان است.

وی با انتقاد از سکوت مجامع حقوق بشری در قبال این فاجعه افزود: این اتفاق، نشانه افتضاح در جهان غرب و استانداردهای دوگانه آن در مسئله مهمی مثل حقوق بشر است و در واقع نشان می‌دهد که چیزی به نام حقوق بشر اساساً برای غربی‌ها موضوعیت ندارد. 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: واقعیتی که بارها اثبات شده، این است که آنچه برای غربی‌‌‌ها در مواجه با اتفاقات اینچنینی موضوعیت دارد، منافع آنهاست که اگر این منافع ایجاب کند، هیچ مشکلی ندارند که حتی فاجعه‌ای مانند انفجار اتمی هیروشیما را هم رقم بزنند و هزاران نفر را در آن واحد بسوزانند. 

عباس‌زاده مشکینی تأکید کرد: با وجود استانداردهای دوگانه در میان دولت‌های غربی و مجامع حقوق بشری، اما ملت‌ها این دوگانگی‌ها را می‌بینند و قضاوت می‌کنند و نهایتاً این قضاوت افکار عمومی، آتش به خانمان گفتمان غربی و لیبرال دموکراسی آنها می‌اندازد.

* سعودی‌ها عوامل حاکم بر مجامع حقوق بشری را به راحتی می‌خرند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تأثیر پول عربستان سعودی در سکوت مجامع حقوق بشری و دولت‌های غربی در قبال جنایات این رژیم گفت: وقتی سعودی‌ها پول بادآورده نفت را در اختیار دارند، خیلی از عوامل حاکم بر مجامع حقوق بشری را به راحتی می‌خرند و سران کشورهای غربی نیز از این قاعده مستثنا نیستند.

 عباس‌زاده خاطرنشان کرد: البته این اولین بار نیست که چنین فجایعی توسط آل سعود رخ می‌دهد و مجامع به اصطلاح حقوق بشری و دولت‌های غربی سکوت می‌کنند؛ در جریان سلاخی جمال خاشقچی هم که یک روزنامه‌نگار سرشناس بود، دیدیم که مجامع جهانی عملاً به راحتی از این کنار این اتفاق رد شدند، در حالی که اگر یک هزارم آن اتفاق در کشور آزادی مانند ایران رخ می‌داد، از همه ابزارها از قبیل جنگ روانی گرفته تا طرح موضوع در شورای حقوق بشر، علیه ما استفاده می‌کردند.

* دستگاه دیپلماسی فجایع اخیر را فعالانه پیگیری کند

عباس‌زاده مشکینی با تأکید بر ضرورت تبیین ماهیت این قبیل اتفاقات توسط رسانه‌ها عنوان کرد: با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر موضوع جهاد تبیین، رسانه‌های متعهد وظیفه دارند با تشریح و تبیین این اتفاقات، چهره دروغین حقوق بشر غربی و لیبرال دموکراسی آنها را افشا کنند. 

وی افزود: سازمان کنفرانس اسلامی هم که نمایندگی بیش از یک میلیارد نفر مسلمان را برعهده دارد، نهاد کوچکی نیست و باید به وظیفه خود در قبال این جنایات عمل کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: علاوه بر موارد یاد شده، در سطح ملی نیز دولت جمهوری اسلامی و دستگاه دیپلماسی ما باید این قبیل اتفاقات را در مجامع حقوق بشری پیگیری کنند، هرچند امیدی به این مجامع نیست، اما لازم است به صورت فعالانه این مسائل را مطرح کرده و در مقابل آنها مدعی شوند.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار